Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@12:48:37 GMT

آخرین قیمت‌ها در بازار

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۴۲۳۹

آخرین قیمت‌ها در بازار

در ترب می‌توان قیمت میلیون ‌ها کالا بین بیش از 3 هزار فروشنده از قیمت گوشی سامسونگ گرفته تا لوازم آرایشی و خانگی را پیدا کرد.

 در این روزها محبوبیت ترب رو به افزایش است زیرا درپی افزایش تعداد فروشگاه های آنلاین و افزایش تمایل مردم برای خریدهای اینترنتی میزان جستجوها و استفاده مردم از ترب بیشتر شده است و تاکنون این برنامه بیش از یک میلیون بار توسط کاربران مختلف دانلود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترب یک موتور جستجوی هوشمند می باشد که برای جستجوی قیمت کالاها از آن استفاده می شود. دسته بندی های مختلف برای انواع کالاها در صفحه اصلی این برنامه قرار داده شده است. مردم با انتخاب هر دسته می توانند از بین زیرمجموعه های آن کالاهای مختلفی را انتخاب کنند.

 به عنوان مثال با انتخاب دسته بندی موبایل و تبلت لیستی از انواع برند گوشی و تبلت به همراه لوازم جانبی متنوع موردنیاز برای گوشی و تبلت نشان داده می شود که کاربران به سادگی می توانند از بین این دسته بندی ها کالای موردنظر خود را پیدا کنند و قیمت آن در فروشگاه های مختلف را با یکدیگر مقایسه کنند. روش دیگر جستجو در ترب به این صورت است که کاربران می توانند نام و مدل مربوط به کالای موردنیاز خود را در کادر جستجو وارد کنند و از طریق موتور جستجوی ترب، قیمت آن کالا را در فروشگاه های آنلاین مختلف پیدا کنند.

برای مثال قیمت گوشی a20s را از این لینک می‌توانید در بین فروشنده‌های ترب پیدا کنید.

در وضعیت اقتصادی الان کشور و مشکلات پیش آمده برای اکثریت مردم و کاهش توان خرید مردم، ترب ابزار مناسبی است که مردم می توانند به وسیله آن از قیمت های منصفانه در بازار اطلاع به دست بیاورند و فروشنده های ارزان را به راحتی و بدون اتلاف زمان بشناسند. با توجه به اینکه نرخ ارز و سکه در سال های اخیر در کشورمان با نوسان های زیادی همراه بوده است.

 این نوسان باعث بالا رفتن قیمت کالاها شده است و البته تاثیر بیشتری در افزایش قیمت کالاهایی داشته است که از کشورهای دیگر وارد ایران می شدند. در این میان عده ای قیمت کالاها را چندین برابر افزایش نرخ ارز بالا برده اند تا سود بیشتری کسب کنند و این مساله باعث فریب خوردن عده زیادی می شود. ترب از به وجود آمدن این مساله بین فروشگاه های اینترنتی و آنلاین جلوگیری می کند و رقابتی که از طریق ترب بین فروشگاه ها ایجاد می شود مانع گسترش این موضوع می شود.

یکی از کالاهایی که قیمت آن در طول سال های گذشته چندین برابر شده است گوشی موبایل می باشد. این کالا عموما از کشورهای دیگر وارد ایران می شود به این علت تحت تاثیر زیاد نوسان نرخ ارز قرار گرفته است. فروشگاه ها و پاساژهای زیادی نظیر چارسو و پایتخت برای فروش گوشی موبایل وجود دارد، ولی زمانی که قیمت یک مدل گوشی خاص را در فروشگاه های مختلفی که در این پاساژها وجود دارند، پرس و جو می کنیم با عددهای عجیب و غریبی مواجه می شویم که هرکدام از فروشنده ها اصل بودن کالای خود را و قیمت معقول آن را تبلیغ می کند.

این مساله باعث سردرگمی مردم می شود به این علت مردم ترجیح می دهند گوشی های انتخابی خود را از فروشگاه های معتبر و مورد اعتماد که به صورت آنلاین اصالت کالاهای خود را تضمین می کنند و امکان بازگشت نیز دارند، خریداری کنند.

با توجه به این قضیه تعداد فروشنده های اینترنتی موبایل روز به روز بیشتر می شود. اگر کاربران بخواهند تک تک سایت های فروش گوشی را برای خرید و اطلاع از قیمت جستجو کنند باید زمان زیادی را صرف این موضوع بکنند. درحالیکه استفاده از اپلیکیشن ترب جستجو در فروشگاه های مختلف را برای مردم بسیار ساده کرده است.

به عنوان نمونه در عکس زیر جستجو برای گوشی موبایل شیائومی Note 8 در سایت ترب نشان داده شده است.

قابلیت ها و ابزارهای مختلفی که در ترب قرار داده شده است، استفاده از آن را برای مردم بسیار کاربردی تر کرده است. یکی از قابلیت های خوب ترب نمودار زمانی تغییر قیمت می باشد که برای همه کالاها تغییرات قیمت آنها را در روزها و ماه های گذشته نشان می دهد.

می توان از این نمودار استفاده کرد تا میزان نوسان در قیمت گوشی های موبایل را با نوسان نرخ ارز در تاریخ های مشابه مقایسه کرد. با انتخاب هر نقطه روی این نمودار تاریخ آن به همراه قیمت در آن تاریخ مشخص می شود.

برای مثال نمودار قیمت گوشیa10s را می‌توانید در روزها و هفته‌های گذشته در ترب می‌بینید.

کاربران می توانند از قیمت روزانه دلار و سکه نیز با استفاده از اپلیکیشن ترب باخبر شوند. این قابلیت به تازگی در ترب ایجاد شده است و مردم برای جستجوی قیمت دلار نیازی به مراجعه سایت های دیگر ندارند و به راحتی از طریق ترب می توانند آن را جستجو کنند و از قیمت صرافی های مختلف باخبر شوند.

 

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قیمت گوشی قیمت بازار قیمت گوشی سامسونگ پارسی خبر فروشنده ها قیمت آن نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت دلار در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،روند شاخص ارزی در تعطیلات هفته قبل برخلاف گذشته کاهشی بود. به‌طور معمول در روزهای تعطیل و نیمه‌تعطیل فعالان افزایشی با استفاده از عمق کم معاملات اقدام به رشد نرخ ارز می‌کنند، اما در چند روز گذشته این اتفاق رخ نداد و نرخ فردایی دلار کاهشی ثبت شد. همچنین در روزهای اخیر انتشار یک خبر جدید از سوی سازمان امور مالیاتی نیز احتمال بازگشت رونق به بازار طلا را افزایش داد.

دنیای اقتصاد نوشت:روند معاملات فردایی دلار در بازار تعطیل روز شنبه کاهشی بود. به عقیده برخی از کارشناسان میل بازار ارز غیررسمی به افت قیمت است. پس از تخلیه هیجانات و ریسک‌های سیاسی بازار در هفته‌های اخیر نرخ ارز غیررسمی دچار یک افت قیمت چشمگیر شد. به‌طور مثال قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد که برای ساعاتی در کانال ۷۰ هزار تومانی قیمت خورده بود تا رقم ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش یافت. این افت قیمت چشمگیر سبب شد برخی از فعالان ارقام پایین‌تر را نقطه ورود مناسب جهت خرید دارایی تلقی کنند و در نتیجه یک تقاضای جدید وارد بازار شد. پس از ورود تقاضای مذکور شاخص‌های ارزی دچار اصلاح نرخ شدند و قیمت دلار آزاد مجددا به کانال ۶۲ هزار تومانی بازگشت. اما مشاهدات به عمل آمده از روند معاملات این ارز گویای آن است که نرخ به سطوح قیمتی پایین‌تر میل می‌کند. عمدتا در روزهای تعطیل، معامله‌گران خرد با استفاده از غیبت معامله‌گران کلان اقدام به رشد نرخ در بازار فردایی می‌کنند. اما این در حالی است که در روز شنبه نه تنها این اتفاق صورت نگرفت، بلکه نرخ‌های فردایی از آخرین نرخ نقدی هفته گذشته نیز پایین‌تر ثبت شد. به عقیده برخی از تحلیلگران کاهش ریسک‌های سیاسی در کنار وجود سیگنال‌هایی از بهبود شرایط منطقه سبب شده تا چشم‌انداز نرخ ارز برای برخی از فعالان بازار با ثبات یا کاهشی باشد. گفتنی است که هر برگ اسکناس دلار در بازار غیررسمی روز پنج‌شنبه با حدود ۱۵۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز چهارشنبه در رقم ۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد. این در حالی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی روز شنبه در بازه قیمتی ۶۱هزار تا ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان ثبت شد.

طلافروشان کوتاه می‌آیند؟
در روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سازمان امور مالیاتی کشور در اطلاعیه‌ای فرآیند ثبت صورت‌حساب الکترونیکی را شفاف‌سازی کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور؛ «در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت‌حساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت صورت‌حساب‌های خود را ارسال نمایند. بدیهی است در صورت ارسال صورت‌حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره ۳ ماده ۸ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان نیازی به ثبت مجدد صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.»

در هفته‌های اخیر بازار طلای کشور شاهد واکنش منفی فعالان این صنف نسبت به الزام ثبت صورت‌حساب‌های خود در سامانه‌های دولتی بود. این واکنش منفی در مواردی به شکل اعتصاب و ممانعت معامله‌گران از فروش طلا نمایان شد. حال به‌نظر می‌رسد سازمان امور مالیاتی با هدف تسهیل کار معامله‌گران اقدام به انتشار این اطلاعیه کرده است. باید دید در روزهای پیش‌رو فعالان بازار طلا نسبت به این اطلاعیه چه واکنشی نشان خواهند داد و آیا بازار طلا به ‌سازوکار عادی خود بازخواهد گشت یا خیر؟

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902911

دیگر خبرها

  • شیائومی پوکو F۵ + مشخصات، دوربین، قیمت و بررسی گوشی Xiaomi Poco F۵
  • سکه به کانال ۴۱ میلیون تومان بازگشت
  • قیمت شاهین در بازار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد